seobaglyak 2011

A seobaglyak egy verseny a kezdőtől a haladó szintű seosoknak. A verseny célja az első helyezést elérni a Google keresőben a seobaglyak kulcsszóra. A versenyről olvashatsz bejegyzéseinkben is.

E-mail címünk:

seobaglyak a facebookon

Hírdetés

seobaglyak archívuma

Seobaglyak #2 - A történet

2011.01.21. 10:00 seobaglyak

Seobagoly (seobaglyak)
(kínaiul: 搜索引擎優化的貓頭鷹)
 

A seobaglyak az ókori mitológiában is, már fel-feltűntek. Az első írásos feljegyzések időszámításunk előtt mintegy kétezer éve keletkezet. A leírás szerint egy csodálatos lény, suhant el az éjszaka sötétjében egy ember feje fölött, amely gyönyörűnek és erőteljesnek látszódott a víz tükrén. A lágy holdfény gyönyörű káprázatként tört meg rajta. Aznap este a férfi beszámolt élményéről feleségének, aki azt gondolta, hogy a férje jól betintázott aznap este, de amikor a férfi másnap elkezdte mondani a maga primitív nyelvén társainak is, már megfordult a gondolat apró szikrája a fejében, hogy mégis igaz lehet-e rege?!
 

A későbbiekben még tucatnyi feljegyzések láttak napvilágot, melyekben a seobaglyakat különféleképpen írják le, de amiben megegyeznek, hogy a seobaglyak egyes részeit különböző állatok testrészeihez hasonlítják, amit még meglehet állapítani, hogy nagyon hasonlít egy a mi korunkban élő állathoz és ez nem más, mint a BAGYOLY. Külön fajtára lehetetlen lenne leszűkíteni, sőt még abban sem biztosak a kutatók, hogy egyáltalán a seobaglyak bagolyok-e, mert felmerült pár neves professzorban, hogy nem-e lehetséges, hogy csak hasonlít a baglyokra, hiszen több különböző madárfajtát ismerünk, amik hasonlítanak a bagolyra és ezeket bagolyalakúnak is szokták nevezni.
 

Néhány példa a baglyokra:
 

Uhu

Hóbagoly
(megjegyzés az ifjú Harry Potternek is ilyen volt)

Gyöngybagoly

Fülesbagoly

A bejegyzés trackback címe:

https://seobaglyak2011.blog.hu/api/trackback/id/tr102601854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.